February 27, 2010

- psp -


huhu.. psp. psp. psp..
pls ya Allah.
i need this. soo veryyy muCh2..

kalo aku ada psp.
aku wat cam ppuan dlm gambar tue wat kot?
hahaha!

im seriously wanted to buy 1 of this.
if i get this gadget.
my life will be complete :)
hehe.

iF anyone want to gv me birthday present o whatsoever that is related to present.
gv me psp baa ya.

other than that.
ps3, xbox 36o also can!
hahahaha..




see.. sO cool rite?
i want to have a red one like this
with that symbol of god of war
( my fevy game )
waaa.. i can't describe what i feel oO..

huhu.
wisH me lUck all..
i will buy this! sure im gonna buy this..
if i get my own.

ill upload its picture in my next post k! hehe..
psp.. i'll come for u :)

13 comments:

alotaboutme said...

hehe...boleh je nak kasi psp..
tapi mau kena tunggu linda dapat duet mara lah dulu...time tu bukan setakat psp je, kita beli terus kedai psp tu...hehe

zaCk_89 said...

waaa.. serius ke linda nk bg psp nie????
waaaaaaaaaa.. jgn bg harapan bha.
terbang melayang2 daa niee =)

alotaboutme said...

InsyaAllah yea zack :D...
kalau kocek nya dah masyukkkk....
sekrang nie tak leh janji lagi bha...
dasyat tol yea...dah jatuh cinta dgn psp yea??

zaCk_89 said...

hahaha..
psp mahal la linda. kalO linda belikn.. ble nanges darah nie. haha
yeah.. jatuh cinta ngan psp.
psp really steal my heart =.="

alotaboutme said...

hehe....kalau linda belikan psp kat zack, zack kena belikan tiket pegi balik ke korea...hehe...
linda pon dah jatuh cinta kat korea nie....amacam ? deal ?

zaCk_89 said...

hahahaha!
xle deal la mcm tuee.. aku x mampu nk beli tiket g korea.. =.="
aku blanje makan bole la.. haha xD

alotaboutme said...

huhu....baru je nak berangan gi korea tadi...
sungguh2 benor yaa mau psp.... nanti kalau dah ada psp kompem dah kuar mana2... 25 jam asik dengn psp kan...kihki

zaCk_89 said...

yeah~ hehe.. aku nk ade game ni.
spaye aku xde masa rasa sndiri..
aku x ske rasa lonely. haha xD

maen game best.. xyah pk sal laen2..
xyah pk sal menda2 sedih.. huhu

alotaboutme said...

haah kan, gmes nie leh wat kita bz tak yah pedulik hal len yang bleh wat kita sedih2 kan... kalau camtu kena stay kat korea lah, supaya hati gumbira selalu kan... bila lah nak merasa gi korea...dalam mimpi pon jadi lah...huhu..

psp dalam 1000 gak kan ?
kalau sehari kumpul 10 hengget, 100 hari dah bleh dapat..hehe..
lamanyaaa....

zaCk_89 said...

hohoh.. 100 hari = 3 bulan?
waaa.. mati la.. lama giler..
hehe..
ko nk g korea? bole je tue..
nt abes studi..
pegi aa sane. keje sane.. hehe :P

alotaboutme said...

hihihi....3 bulan mana lama la zack..
waaa....tak nak tinggal sana, jauh sgt, nanti kalau rindu mama, abah dgn my daughter cam ne...huhu

zaCk_89 said...

huhu.. kalo rindu dorg. blek aa..
keje kat sne mest gaji besar. duit byk..
bile2 masa leh blek. hehehe xD

alotaboutme said...

hahaha....cadangan yang bagus nie.. boleh di pertimbangkan... lepas study bleh ar try apply jadi ambassador kat sana... nanti kalau ko nak datang tak yah susah2 carik tourist guide, linda dah ada...kikih