May 8, 2010

- Focus -

yeay..
its a xm week. adeii.. my paper is on khamis, sabtu & ahad..

until now, ive seat 2 paper already..
eng n marketing.
esok soga.. aku x taw la pa aku mo jawab tue =.="

hurm.. okei. bbalik kepada topik post aku kali nie.
yea.. fokus..
aku x taw kenapa, tapi ayat tue asek ja bmain d kepala aku.

" u r not fokus z, u are not "

hurm.. tue la ayat sis aku sma aku masa aku cuti hari tue.
and.. skrg nie. setelah beberapa minggu berlalu. tba2 ayat tue berdentam-dentum d kepala aku..
adei..
x fokus ka aku ya? hurm.. ya. maybe im not really focus.. suruh p studi. naa.. aku p flirting awek ja..
flirting sana sni. tp mo ada gf takut.. duii..
kin malu ja.. =.="

anyway, ada sorg bha awek nie. agak2 cute ar. adei.. mmg taste2 aku la.. kecik2, comey.. manja laek.. mmg melting la aku kalo sma dia. haha..

d prob is, im tired actually.
feeling epi, seronok nie.. awl2 ja.. mls deii aku mo frust2 laek. mls bha mo bcinta maen2 nie.
bukan budak2 laek. taun depan, aku mo abes studi da =.="
lagi mo bcinta cam budak skolah ka? break, on.. break on..
adei.. penat suda aku gtuu..

bha bbalik kpd awek yg aku minat tue.. hoho.
yea aku minat dia. tp ntah la.. there's sumthing inside me blocking me. hold me, from move on to the next step. hurm.. x taw la napa gtu..
dia ska aku ka x tue. itu cita laen.. aku x kesah pon kalo dia reject aku. tp, yg aku kisah..
kalo lah aku cakap aku suka dia. aku mo dia jadi gf aku.. but then. aku x dpt jadi bf yg baek?
aku x dapat jaga dia camna aku supposely jaga dia?
naa.. masalah tue.. itu big problem =.="
hurm.. anyway. aku nie pikir lebey2 lak kan.. dia suka aku pon x..
aku pula mo pikir sal suma nie.. haha.. adei.. zack2..

anyway. kalo lah awek tue suka org laen pun. aku okei ja la kali..
yalah.. im jz not confident with myself. with everything that i've been through. its not easy 4 me. to love n to be love.. wat for i got u now, n then i've to let u go afterward?
im tired of letting go.. n im tired of ppl gving up on me..

hurm.. complex sgt kali otak aku nie. nie la mgkn awek2 aku dlu x tahan sama aku. haha..
adeii..

anyway, thx sis 4 saying that words to me..
" u r not really focus.. "

kalo bukan sal ayat tue.. maybe, aku akan jz follow ja feeling aku nie.. =.="

U.. thx 4 being a good friend.
thx 4 cheering me up when i was down.
thx =)

4 comments:

alotaboutme said...

tenangkan fikiran anda,
dan fikir semula apa yang zack nak sebenarnya... memang kadang-kadang kita kena ikot kata hati but then u must think rationally what the big impact that will taking place after u made such decision... all the decision its up to u okeiii... chillll selalu... :)

zaCk_89 said...

hurm.. thx lin.
a very good comment indeed.
thx 4 d advice kayh =)

-haLi3isa a.k.a L3ha, hsr- said...

focus ngan study. kalu tak leh bahagi. bek focus bnda yang mendapat manfaat erk. sila abaikan benda remeth temeh termasuk men game. hadapi kehidupan dan focus ngan sempurna.

FOCUS ZAKWANYZAN!!! FOCUS!!!

zaCk_89 said...

yea sis. i will.. Focus k.. =)

sygnya sis ma saya. heee..
tQ sis 4 d advice.
- sempurna -
i like that words..

tQ kayh sis..